Fysiotherapie Zoetermeer

Op zoek naar een fysiotherapeut in Zoetermeer? Een fysiotherapeut zoek je niet zomaar uit. Je hebt klachten en wilt hier zo snel mogelijk van af. Bij FysioEffect willen we niet alleen dat je je weer vrij kunt bewegen, maar ook dat je dat kunt blijven doen.

Fysiotherapie Zoetermeer bij FysioEffect

FysioEffect fysio Zoetermeer bestaat uit een enthousiast team van gespecialiseerde fysiotherapeuten die elk hun eigen specialisme hebben. Met welke klacht je ook rond loopt, je kan voor vrijwel iedere klacht bij een van onze fysiotherapeuten in Zoetermeer terecht.

Fysiopraktijk in Zoetermeer

Ons centraal gelegen fysiopraktijk in Zoetermeer is modern en van alle gemakken voorzien. Onze specialisten helpen je graag met fysiotherapie in Zoetermeer. Blijf niet rondlopen met je klachten. Bij ons kun je direct terecht voor:

 • Rugpijn;
 • Schouderklachten;
 • Kniepijn;
 • Nekproblemen;
 • Heupklachten;
 • Bekkenbodemproblemen;
 • Sportblessure.

Word je wakker met een zere schouder of loop je al langer rond met klachten? Bel ons direct of maak online makkelijk een afspraak. Bij ons heb je geen last van lange wachtlijsten maar kun je binnen 24 uur nog terecht!

Fysio-zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer

Stadshart Centrum Zoetermeer

Waarom kiezen voor Fysioeffect als fysiotherapeut Zoetermeer?

Op zoek naar een fysiotherapeut Zoetermeer? FysioEffect Zoetermeer is een bewuste keuze. Het biedt je namelijk de volgende voordelen:

 • Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2 op Zorgkaart Nederland uit 46 beoordelingen;
 • Heb je pijn? Bij ons heb je een afspraak binnen 24 uur!
 • Wij focussen ons op blijvend pijnvrij bewegen en pakken je klacht bij de wortel aan;
 • Altijd een persoonlijk behandelplan dat is aangepast op jouw leefstijl en wensen;
 • Vestiging Zoetermeer is gevestigd in het Stadshart Zoetermeer. Lekker centraal en goed te bereiken;
 • Een verwijzing van je huisarts is niet nodig om bij ons een afspraak te maken.

FysioEffect fysio Zoetermeer: specialisten met oog voor jou!

Voor fysio Zoetermeer ben je bij onze praktijk aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Dankzij onze verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden we fysio aan voor veel uiteenlopende klachten. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen als je rondloopt met een klacht. Je bent van harte welkom in onze praktijk.

Weet je niet precies bij wat voor soort fysiotherapie je baat zou hebben? Geen probleem, neem ook daarvoor gerust contact met ons op en we kijken samen naar je klachten en naar wat we voor jou kunnen betekenen. We bepalen samen met jou welke behandelmethode het best bij jou past.

Fysiotherapie Zoetermeer: Ook aan huis

Ben je niet in staat om naar onze praktijk te komen? Geen probleem! Wij komen gewoon bij jou thuis. Fysiotherapie aan huis is bijvoorbeeld een uitkomst bij neurorevalidatie na een beroerte of CVA, of na een operatie voor een nieuwe knie of heup. Echter bieden we ook online fysiotherapie aan.

Weet je niet precies bij wat voor soort fysiotherapie je baat zou hebben? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar je klachten en naar wat we voor jou kunnen betekenen.

We bepalen samen met jou welke behandelmethode het best bij jou past. Je vindt bij ons verschillende specialismen onder één dak, waardoor we jouw klachten van verschillende kanten kunnen bekijken en samen tot een goede, duurzame oplossing kunnen komen.

Ons doel: jou zo kort mogelijk als klant hebben

Waar vrijwel ieder bedrijf hun klanten zo lang mogelijk als klant willen houden is dat bij ons heel anders. Als jij een klacht of blessure hebt dan helpen wij je daarvan af, zonder getreuzel. Jij wilt weer snel pijnvrij bewegen en daar helpen we je graag bij verder.

Daarom pakken we de oorzaak aan van je klacht. Bij een blessure kan dat bijvoorbeeld een zwakke rug zijn. Daar gaan we dan samen mee aan de slag: we zorgen ervoor dat je rug weer tegen een stootje kan en blijft kunnen.

Waar het op neerkomt, is dit: we doen niet aan ‘pappen en nathouden’ om jou zo lang mogelijk klant te houden bij ons. Wat we wel doen, is de oorzaak blijvend aanpakken, zodat je zelfredzaam wordt en je klachten niet terugkomen. We zijn er namelijk om je te helpen om van die klachten af te komen. Niet alleen voor nu, maar ook voor morgen en voor volgend jaar.

Fysiotherapeut-zoetermeer

Dit is hoe wij als fysiotherapeut Zoetermeer je helpen

Je klacht effectief bestrijden is waar we voor gaan. Hiervoor hebben we een transparante methode ontwikkeld:

 • Analyseren: wat is je probleem? We onderzoeken je grondig en stellen de diagnose.
 • Mobiliseren: hoe lossen we je probleem op? Samen met jou maken we een plan en we geven je een behandeling die bij jou past.
 • Stabiliseren: hoe verander je blijvend? Je krijgt duidelijke richtlijnen die je helpen je manier van bewegen, leven én denken in te zetten om van je klachten af te komen.
 • Specialiseren: hoe voorkomen we herhaling? Je krijgt van ons specifieke handvatten om ook in het vervolg op te blijven bewegen en sporten op een manier die bij jouw lichaam past.
FysioEffect-Fysiotherapie-Zoetermeer

Fysio Zoetermeer: centraal gelegen

Een fysiotherapeut moet gemakkelijk bereikbaar zijn. Bij FysioEffect zit dat wel goed. We hebben een centraal gelegen locatie in Zoetermeer:

 • Midden in het Stadshart van Zoetermeer
 • In de Basic-Fit

Kom in actie!

Wil je weer pijnvrij bewegen? We staat voor je klaar! Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak voor fysiotherapie Zoetermeer of een van onze andere praktijken in: Scheveningen, Den Haag, Rijswijk of Leiden. Daarnaast kunnen wij op afspraak ook fysiotherapie aan huis verlenen.

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

Neem contact op