Skip to content

Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie verhelpt of vermindert gewrichtsklachten en (uitstralings-)pijn door de wervelkolom, rug en andere gewrichten te ‘mobiliseren’.

Maak een afspraak

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en van de wervelkolom in het bijzonder.

Deze vorm van therapie helpt bij klachten als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en schouderpijn. Maar ook zeker in de sport kan manuele therapie bijdragen aan de mogelijkheid om weer zonder beperkingen te kunnen bewegen. Vaak is voorzichtig trekken of duwen met speciale techniek al genoeg. Met manuele therapie kunt u het effect vaak direct merken. U beweegt vrijer, uw houding verbetert en de pijn neemt af.

Manuele therapie
Onze fysiotherapie heeft een simpel doel:

Dat je geen therapie meer nodig hebt.

Kijk, in de wereld van de fysiotherapie zijn er twee manieren om succesvol te worden: zoveel mogelijk behandelingen verkopen, of zo veel mogelijk blessures oplossen. 

Wij kiezen voor het laatste.

Frank Bergevoet

Frank Bergevoet

Ik had veel last van m’n nek; ik kon ‘m bijna niet meer draaien. Binnen een week hielp Roos mij ervan af. Prima laagdrempelige praktijk.

 FysioEffect scoort een 4.9 op basis van 104 Google reviews

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

Klik hier om een afspraak te maken als bestaande klant.