Online fysiotherapie consult (Beeldbellen)

Je eerste beeldbelconsult met FysioEffect is gratis!

Fysiotherapie via een online consult: GRATIS beeldbellen met FysioEffect!

Moet je (zo veel mogelijk) thuisblijven vanwege het coronavirus, maar heb je wel een fysio nodig? Geen probleem, plan nu je online consult bij FysioEffect!

Bij FysioEffect kun je vanaf nu terecht voor een online consult bij je fysiotherapeut. Door met je fysiotherapeut te beeldbellen, heb je een normaal consult waarbij je fysiotherapeut er voor jou is en je helpt om snel te herstellen.

Lees snel verder over hoe een online consult bij FysioEffect werkt of maak direct een afspraak!

Nu: GRATIS eerste beeldbelconsult!

Elk eerste consult met beeldbellen is bij FysioEffect nu gratis. Je fysiotherapeut neemt de tijd om je te helpen met je klachten, zonder dat je hier iets voor betaalt. Op deze manier willen we de drempel voor iedereen die onze hulp nodig heeft, zo laag mogelijk houden, juist nu.

online-fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zitten voor je klaar!

Wat nu als je pijn hebt en een fysiotherapeut nodig hebt? Dan hoef je niet met die pijn rond te blijven lopen: onze fysiotherapeuten zijn gewoon aan het werk. Ook jij kunt gewoon ‘naar de fysiotherapeut’: maak nu je afspraak voor een online consult!

Het eerste online consult is gratis bij FysioEffect. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen de zorg krijgt die hij nodig heeft. 

Beeldbellen met FysioEffect: consult net als in de praktijk

Maak je een afspraak voor een online consult, dan heb je een afspraak met je fysiotherapeut zoals je dat normaal ook hebt. Je fysiotherapeut zit voor je klaar, luistert naar je klachten en behandelt je zoveel mogelijk zoals hij dat normaal ook doet.

Dit kan door middel van beeldbellen: jij en je fysiotherapeut kunnen elkaar zien en horen. Dat zorgt ervoor dat een consult uit dezelfde onderdelen bestaat als in de praktijk, bijvoorbeeld:

  • Je vertelt je fysio over je klachten.
  • Je fysio vraagt je bepaalde bewegingen te maken, observeert hoe je beweegt en vraagt je hoe die beweging voelt.
  • Naar aanleiding van je klachten krijg je een advies over de bewegingen die je beter wel en beter niet kunt maken en de oefeningen die je kunt doen.
  • Je krijgt antwoord op je vragen en tips om je verder te helpen.

Een afspraak maken voor een online beeldbelconsult: zo werkt het

Wil je een afspraak maken om te beeldbellen met je fysiotherapeut? Dat werkt heel eenvoudig:

1.      Plan de afspraak in via de website.

2.      FysioEffect meldt jou aan bij Physitrack, het programma dat wij gebruiken voor beeldbellen.

3.      Je krijgt een uitnodiging om de app van Physitrack te downloaden.

4.      Heb je de app gedownload? Zorg dan dat je op het tijdstip van de afspraak online bent, zodat je fysiotherapeut je kan bellen.

Let op: het is van belang dat je een computer, telefoon of tablet gebruikt waarmee je kunt beeldbellen. Het apparaat moet dus een camera of webcam hebben, zodat jij niet alleen de fysiotherapeut kunt zien, maar hij jou ook kan zien.

FAQ

Zijn mijn gegevens wel veilig als ik beeldbel met FysioEffect?

Ja, je gegevens zijn veilig. We gebruiken voor beeldbellen de software Physitrack. Dit is speciale software die bedoeld is voor beeldbellen met je fysiotherapeut. Die software voldoet aan alle AVG-richtlijnen. De verbinding is beveiligd en met je gegevens wordt even zorgvuldig omgegaan als wanneer je gewoon bij ons in de praktijk een afspraak zou hebben.

Ik heb geen ervaring met beeldbellen, kan ik dan wel een afspraak maken voor een online consult?

We helpen je graag als je nog geen ervaring hebt met beeldbellen. Physitrack, de app die we gebruiken, is gemakkelijk in gebruik. Kom je er niet uit? Geen probleem, je kunt ons altijd even ‘ouderwets’ bellen en om uitleg vragen, we staan graag voor je klaar.

Kan ik met jullie beeldbellen met elke computer, telefoon of tablet?

Het is van belang dat je een computer, telefoon of tablet gebruikt met een camera of webcam, zodat jij niet alleen de fysiotherapeut kunt zien, maar hij jou ook kan zien.

Komen jullie wel aan huis nu bijna al jullie praktijken gesloten zijn?

Ja, je kunt net als altijd bij ons terecht voor fysiotherapie aan huis. Heb je door de aard van je klachten behoefte aan fysiotherapie aan huis? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak om bij jou thuis langs te komen.

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.