Fysiotherapie Leiden

Fysiotherapie in Leiden gezocht? Jouw fysiotherapeut in Leiden is FysioEffect. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten maken een behandeling op maat voor je. We zijn er niet om je klachten te bestrijden, maar om je te helpen om blijvend pijnvrij te bewegen en leven.

Fysiotherapie Leiden en neurorevalidatie in Leiden

Je staat er pas bij stil als je wakker wordt met pijn: het is geweldig om pijnvrij te kunnen bewegen. Kun je dat niet, dan voel je je gehinderd in allerlei alledaagse zaken. Je kunt niet meer sporten, niet meer traplopen, niet meer fietsen…

Bij FysioEffect zijn we gek op bewegen. Ons doel is dan ook om iedereen (weer) in beweging te brengen. Wil je (weer) pijnvrij bewegen zonder dat je niet bang hoeft te zijn voor pijn? Dan is fysio in Leiden de juiste oplossing. Daar zijn wij voor. 

Fysiotherapie Leiden: ook aan huis

Kan je niet naar een van onze twee praktijken voor fysiotherapie in Leiden komen? Dan lossen we het anders op: we komen bij je thuis. Tegen een geringe toeslag van 15 euro komen we bij je langs voor fysiotherapie aan huis. Als je er een verwijzing van je huisarts voor hebt, wordt deze toeslag vergoed door je zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Leiden kettlebells closeup FysioEffect
Fysiotherapie Leiden behandeling FysioEffect

Even voorstellen: FysioEffect Leiden

FysioEffect is een jong team van enthousiaste fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten hebben stuk voor stuk hun eigen specialisme. Zo weet je zeker dat je door iemand geholpen wordt die begrijpt wat jouw probleem is en die weet welke behandeling voor jou werkt.

Al onze specialisten hebben maar één doel: jou (weer) laten doen wat je graag doet. We richten ons daarbij op de lange termijn. Je wilt immers niet alleen nu, maar ook over een jaar kunnen bewegen zonder bang te hoeven zijn voor pijn of complicaties.

Fysiotherapie Leiden is bij ons zeker mogelijk. Wij hebben meerdere praktijken waar je zonder wachtrij direct geholpen kan worden. Maak online snel een afspraak!

Fysiotherapie Leiden bij FysioEffect: dit maakt ons uniek

Er zitten genoeg fysiotherapeuten in Leiden. Waarom zou je specifiek voor FysioEffect kiezen? Hieronder vind je enkele veelgehoorde redenen waarom huidige klanten voor ons hebben gekozen:

 • FysioEffect wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,9 uit 5 (meer dan 100 reviews).
 • Heb je pijn? Dan wil je daarvan af. Bij FysioEffect maak je je eerste afspraak binnen 24 uur!
 • Voor een afspraak bij FysioEffect heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.
 • Door verschillende specialismen onder één dak bieden we je altijd een behandeling op maat.
 • Onze vestigingen zijn goed bereikbaar: we zitten pal in het centrum en op 5 minuten lopen van Leiden CS.
 • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
 • Bij onze praktijk Leiden Centrum Steenschuur parkeer je gratis op de gereserveerde plekken voor SportCity-bezoekers.

Hoe kunnen we je helpen?

Voor fysiotherapie Leiden ben je bij FysioEffect aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Fysiotherapie Leiden voor bewegen zonder pijn

Onze behandelmethode volgt altijd een vast, beproefd stappenplan. Dit is hoe we je begeleiden naar pijnvrij bewegen:

 1. Analyseren: Om je goed te kunnen helpen, willen we je eerst leren kennen. We horen graag van je wie je bent, hoe je gemiddelde dag eruitziet, wat je hobby’s zijn en wat voor klachten je nu hebt. Nadat we jou geraadpleegd hebben, kijken we naar je lichaam. Met een lichamelijk onderzoek komen we erachter wat er aan de hand is en stellen we een diagnose.
 2. Mobiliseren: We weten wat er aan de hand is, dus tijd voor actie! Samen stellen we een plan op en beginnen we met de behandelingen die bij jouw klachten passen. We evalueren regelmatig, want meten is weten: wat gaat goed, voel je verbetering?
 3. Stabiliseren: Je krijgt een oefenprogramma mee dat we met zorg hebben samengesteld. Het oefenprogramma helpt je om de stijgende lijn vast te houden. Je leefstijl verandert en je gaat beweging inzetten om de oorzaak van je klacht blijvend aan te pakken.
 4. Specialiseren: Voor een langdurig effect van je behandeling leren we je een specifieke leefstijl aan. Zo blijf je bewegen en sporten op een manier die bij jouw lichaam past.
Fysiotherapie Leiden schouder oefening FysioEffect

Direct geholpen bij jouw fysiotherapeut in Leiden

Jouw klacht bij de kern aangepakt en zo snel mogelijk weer (pijn)vrij bewegen? Effectieve fysiotherapie in Leiden vind je bij FysioEffect.

C. Ceval

Mevrouw C. Ceval

"Duidelijke diagnose, goede behandelig en nog wel het belangrijkste: klachten waren snel verholpen. Bedankt fysio effect en fysiotherapeute Roos in het speciaal!"

FysioEffect scoort een 4.9 uit 5 op basis van 104 Google reviews

AFSPRAAK MAKEN

Fysiotherapie Leiden: direct online geregeld

Maak direct hieronder een afspraak in een van onze praktijken in Leiden als jij resultaat gericht wilt herstellen. Maak vandaag nog de start om weer pijnvrij te kunnen bewegen!

 • Voorkom dat je blessure en of pijnklachten toenemen tijdens het Corona virus. Voor een afspraak kun je terecht in een van onze vestigingen in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Leiden of wij komen bij jou thuis. Ook voor een online consult kan je bij FysioEffect terecht. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.