Fysiotherapie Leiden

Jouw spier- of gewrichtsklachten zo snel mogelijk de baas zijn? FysioEffect helpt je hierbij. Wij hebben kennis van het vak én jarenlange ervaring. Dé fysiotherapie in Leiden die je nodig hebt.

Fysiotherapie Leiden en neurorevalidatie in Leiden

Je staat er pas bij stil als je wakker wordt met pijn: het is geweldig om pijnvrij te kunnen bewegen. Kun je dat niet, dan voel je je gehinderd in allerlei alledaagse zaken. Je kunt niet meer sporten, niet meer traplopen, niet meer fietsen…

Bij FysioEffect zijn we gek op bewegen. Ons doel is dan ook om iedereen (weer) in beweging te brengen. Wil je (weer) pijnvrij bewegen zonder dat je niet bang hoeft te zijn voor pijn? Dan is fysio in Leiden de juiste oplossing. Daar zijn wij voor. 

Fysiotherapie Leiden: ook aan huis

Kan je niet naar een van onze twee praktijken voor fysiotherapie in Leiden komen? Dan lossen we het anders op: we komen bij je thuis. Tegen een geringe toeslag van 15 euro komen we bij je langs voor fysiotherapie aan huis. Als je er een verwijzing van je huisarts voor hebt, wordt deze toeslag vergoed door je zorgverzekeraar.

Fysio-Leiden

Fysio Leiden: altijd een praktijk in de buurt

Een fysiotherapeut moet makkelijk bereikbaar zijn. Bij FysioEffect is dat geen probleem. We hebben twee locaties zodat jij altijd snel bij onze fysio in Leiden terecht kunt. Je vindt onze fysiopraktijken op:

 • Anthony Fokkerweg 131: op een steenworp afstand gelegen van het Station Leiden Centraal naast de GGD en Rabobank.
 • Hooigracht 87: deze locatie bevindt zich in het centrum van Leiden.

Anthony Fokkerweg Leiden

Hooigracht Leiden

Fysiotherapeut-Leiden-FysioEffect

Even voorstellen: FysioEffect, jouw fysio in Leiden

Klop je aan bij FysioEffect, dan weet je zeker: je krijgt een behandelaar met kennis van zaken. Al onze specialisten beschikken over dé expertise die nodig is om jou te helpen aan een (voor)spoedig én blijvend herstel. Daarbij hoort ook: het vermogen jouw probleem direct bij de oorzaak aan te pakken. Tijd verspillen aan symptoombestrijding doen we dus niet. En dat blijkt zijn vruchten af te werpen.

Waarmee wij je kunnen helpen

Bij FysioEffect hebben meerdere specialismes onder één dak. Je kunt bij ons terecht voor:

Welk type behandeling jij ook nodig hebt, belangrijk is om dat telefoontje of mailtje niet voor je uit te schuiven. Hoe langer je wacht met een afspraak maken bij een fysiotherapeut in Leiden, hoe erger jouw pijn wordt.

Onze werkwijze: dit is hoe wij je helpen

We lieten het net al even vallen: wij draaien niet graag om de hete brij heen. In plaats van dat we tijd verspillen aan het bestrijden van symptomen, pakken we jouw klachten altijd direct bij de oorzaak aan. Op die manier laten we jou zo snel mogelijk weer pijnvrij bewegen én zorgen we ervoor dat je klachten ook op de lange termijn wegblijven. Concreet uit dit zich in de volgende methode:

 • Analyseren. Waar heb je precies last van en waar ligt de oorzaak? We doen een grondig onderzoek en stellen een diagnose.
 • Mobiliseren. Wat is de meest effectieve manier om je probleem te verhelpen? Samen maken we een plan en we geven je de behandeling die bij je past.
 • Stabiliseren. Welke aanpassingen moet je doen in je leefstijl? We vertellen je welke manier van bewegen, leven en denken bijdraagt aan het bestrijden van je klachten.
 • Specialiseren. Hoe voorkomen we dat de klachten terugkomen? We geven je handvaten om ook in de toekomst op een gezonde manier te blijven bewegen en leven.

Fysiotherapie Leiden bij FysioEffect: dit maakt ons uniek

Er zitten genoeg fysiotherapeuten in Leiden. Waarom zou je specifiek voor FysioEffect kiezen? Hieronder vind je enkele veelgehoorde redenen waarom huidige klanten voor ons hebben gekozen:

 • FysioEffect wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,9 uit 5 (meer dan 100 reviews).
 • Heb je pijn? Dan wil je daar vanaf. Bij FysioEffect maak je je eerste afspraak binnen 24 uur!
 • Voor een afspraak bij FysioEffect heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.
 • Door verschillende specialismen onder één dak bieden we je altijd een behandeling op maat.
 • Onze vestigingen zijn goed bereikbaar: we zitten pal in het centrum en op 5 minuten lopen van Leiden CS.
 • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
 • Ben je niet in staat naar de praktijk te komen? We bieden ook fysiotherapie aan huis.
Fysio-Leiden-FysioEffect-Leiden

Kom in actie en maak een afspraak

Wil jij snel weer bewegen zonder pijn? Maak dan vandaag nog een afspraak. Online of telefonisch. Onze deskundige fysiotherapeuten in Leiden staan voor je klaar! Kan je door welke reden dan ook niet naar een van onze praktijken komen in Leiden? Geen probleem. Voor fysiotherapie in Leiden komen we ook langs bij jou thuis.

Direct geholpen bij jouw fysiotherapeut in Leiden

Jouw klacht bij de kern aangepakt en zo snel mogelijk weer (pijn)vrij bewegen? Effectieve fysiotherapie in Leiden vind je bij FysioEffect.

C. Ceval

Mevrouw C. Ceval

"Duidelijke diagnose, goede behandelig en nog wel het belangrijkste: klachten waren snel verholpen. Bedankt fysio effect en fysiotherapeute Roos in het speciaal!"

FysioEffect scoort een 4.9 uit 5 op basis van 104 Google reviews

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

Neem contact op