Onze specialisaties

Fysiotherapie-Scheveningen

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een vorm van therapie die je helpt als je klachten hebt aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen.

111920 Fysio Effect Sfeer _6725

Sportfysiotherapie

Heb jij een pijnlijke blessure of ben je overtraind?

Bij FysioEffect pakken we de oorzaak aan en niet alleen de symptomen, zodat je blessurevrij kan doorgroeien.

111920 Fysio Effect Sfeer _6270

COPD

Leren omgaan met COPD en de kwaliteit van leven verbeteren? Met een fysiotherapeut werk je op verantwoorde wijze aan je conditie.

111920 Fysio Effect Sfeer _6068

Kaakfysiotherapie

Heb je pijnlijke kaken en wil je blijvend van die pijn af? Kom langs bij FysioEffect. Bij onze kaakfysiotherapeuten kun je snel terecht.

111920 Fysio Effect Sfeer _5891

Fasciatherapie

Fasciatherapie helpt als de fascia verkleefd zijn of onder te hoge spanning staan. Je fysiotherapeut pakt je klachten aan bij de oorzaak en zorgt er met fasciatherapie voor dat je fascia weer veerkrachtig en ontspannen worden.

111920 Fysio Effect Sfeer _6634

Oefentherapie

De oplossing voor onaangename lichaamsklachten tijdens jouw dagelijkse bezigheden: oefentherapie bij FysioEffect. Onze therapeuten helpen jou feilloos van je problemen af en werken met een preventieve aanpak.

Neurorevalidatie FysioEffect

Neurorevalidatie

Neurorevalidatie is een gezamenlijke behandelmethode van verschillende specialismen voor mensen met een neurologische aandoening. Onze fysiotherapeuten helpen je graag verder.

Manuele therapie

Manuele therapie

Met manuele therapie verhelpen of verminderen we als gespecialiseerde fysiotherapeuten gewrichtspijn en uitstralingspijn. Dit doen we door de wervelkolom, rug en andere gewrichten te ‘mobiliseren’.

bg

Dry needling

Dry needling is een effectieve methode om gespannen spieren te behandelen. Bij dry needling gebruikt de fysiotherapeut dunne naalden om je gespannen spieren aan te prikken. Hierdoor ontspannen je spieren, wat meestal direct voelbaar is.

 

Neurorevalidatie-fysiotherapie-FysioEffect

Corona revalidatie

Heb jij COVID-19 gehad, de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus? En heb je last van restklachten of ‘long covid’? Dan kan FysioEffect je helpen met revalideren.

Bekkenfysiotherapie-fysioeffect

Bekkenfysiotherapie

Heb je last van je onderrug, heup, bovenbeen, stuitje, rond het schaambot of in je liezen? Bijvoorbeeld omdat je zwanger bent of net bent bevallen? Pak de klachten bij de wortel aan.

111920 Fysio Effect Sfeer _6012

Fysio aan huis

Kun je niet bij een van onze praktijken langskomen? Dan komen onze fysiotherapeuten bij je langs voor fysiotherapie aan huis!

Fysiotherapie-online-fysioeffect

Online consult

Wat nu als je pijn hebt en een fysiotherapeut nodig hebt? Dan hoef je niet met die pijn rond te blijven lopen: onze fysiotherapeuten zijn gewoon aan het werk. Maak nu je afspraak voor een online consult!

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.