Sportfysiotherapie

HEB JIJ EEN PIJNLIJKE BLESSURE OF BEN JE OVERTRAIND?

Dan wil je een sportfysiotherapeut die jouw sport of trainingsvorm kent. Die snapt hoe blessures ontstaan en, nog belangrijker: die snapt dat je zo snel mogelijk weer wilt doortrainen. Dit alles met de minste kans op het terugkeren van dezelfde pijnlijke blessure.

Bij FysioEffect pakken we de oorzaak aan en niet alleen de symptomen, zodat je blessurevrij kan doorgroeien.

Wat ons anders maakt

  • Je krijgt een plan op maat.

  • We maken je progressie meetbaar.

  • We verbeteren je herstelvermogen.

  • We werken samen met andere specialismen.

111920 Fysio Effect Sfeer _6571

Waarom sportfysiotherapie?

Een sportfysiotherapeut is er voor alle sportgerelateerde fysiotherapiebehandelingen.

Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Je fysiotherapeut kijkt samen met jou naar de effectiefste methode om je blessure snel te verhelpen.

Sportfysiotherapie bij FysioEffect

Bij FysioEffect werken fysiotherapeuten die zelf fanatiek sporten. Ze snappen daarom hoe vervelend het is om niet meer te kunnen sporten door een blessure.

Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen sporten op je oude niveau. Dat snappen wij maar al te best. We stellen je behandeling samen op basis van de mogelijkheden die je hebt, ook met je blessure. We zorgen ervoor dat je in beweging blijft en weer groeit, specifiek op jouw sport gericht.

Onze specialisten hebben al veel verschillende sporters behandeld en hebben ervaring met uiteenlopende sporten. We werken daarnaast samen met CrossFit Scheveningen, waar we blessurespreekuren houden.

Ben je op zoek naar een sportfysiotherapeut die weet waar hij het over heeft en die jouw specifieke blessure snapt en bij de kern aanpakt? De sportfysiotherapeuten van FysioEffect helpen je om het sporten op een verantwoorde manier weer op te pakken en terugval te voorkomen.

Sportfysiotherapie: niet alleen bij blessures

Sportfysiotherapie is er niet alleen om blessures te verhelpen. We staan klaar voor iedereen die sport of wil gaan sporten en daarbij last heeft of kan krijgen van klachten. Wil je beginnen met sporten, maar weet je niet goed welke sport bij jou en je lichaam past en hoe je het sporten kunt opbouwen? Heb je in het verleden al eens een blessure opgelopen of heb je bijvoorbeeld snel last van je knieën of je rug? We adviseren je graag als je (meer) wilt gaan sporten, van sport wilt veranderen of bijvoorbeeld wilt trainen voor een marathon of traithlon. 

De werkwijze van FysioEffect

Bij FysioEffect willen we je niet alleen van je blessure afhelpen, maar er ook voor zorgen dat die blessure niet meer terugkomt. Om je goed te kunnen helpen, werken onze sportfysiotherapeuten volgens een vaste werkwijze:

  1. Kennismaking

We leren jou en je (sport)gewoontes kennen en doen een lichamelijk onderzoek.

  1. Plan op maat

Op basis van onze kennismaking en onze bevindingen maken we een plan op maat voor je dat past bij jouw leven, jouw lichaam en jouw wensen.

  1. Vinger aan de pols

We helpen je niet alleen van je blessure af te komen of antwoord te vinden op je vraag over sport, maar geven je ook advies mee. Zo blijf je steeds blessurevrij sporten op een manier die goed bij jouw lichaam past.

Fysiotherapie in de regio Den Haag en Leiden

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.