Fysiotherapie Rijswijk

Je bent op zoek naar een fysiotherapeut Rijswijk? Je gaat er niet voor je lol heen. Je zoekt daarom een goede fysiotherapeut die je blijvend kan helpen. Je wilt namelijk nu van je pijn of klacht af, maar je wilt ook dat die klacht niet meer terugkomt.

FysioEffect is de fysiotherapeut in Rijswijk die altijd in oplossingen voor de lange termijn denkt. Maak hier direct online je afspraak!

Fysiotherapie Rijswijk bij FysioEffect

FysioEffect Rijswijk bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten met elk hun eigen specialismen. Je kunt daarom met uiteenlopende klachten bij FysioEffect terecht.

Zoek je een fysiotherapeut in Rijswijk vanwege een sportblessure? Onze sportfysiotherapeut staat voor je klaar voor sportfysio in Rijswijk. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je pijn hebt, maar niet weet welk soort therapie daarbij past. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig om een afspraak te maken bij ons. Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis met je en luisteren we naar wat je vertelt over je klachten. We doen vervolgens een lichamelijk onderzoek. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op maat samen dat bij jou en je dagelijks leven past. Heb je vanwege je zwangerschap last van je bekkenbodem? Voor bekkenfysiotherapie kun je bij onze gespecialiseerde fysiotherapeut terecht. Kamp je met pijn in je gewrichten of rugklachten? Jouw fysiotherapeut in Rijswijk stelt een behandeling samen die jouw klachten bij de kern aanpakt.

Fysiotherapie aan huis

Kun je vanwege je klachten niet naar onze praktijk toe komen, maar heb je wel fysiotherapie nodig? Dan komen wij naar jou voor fysiotherapie aan huis.

Wil je graag dat je fysiotherapeut bij jou thuis langskomt? Maak dan nu een afspraak bij FysioEffect en laat daarbij weten dat je ons graag thuis ontvangt.

Fysio-Rijswijk

Onze locatie in Rijswijk

Doctor H. Colijnlaan Rijswijk

Fysio Rijswijk? Waarom kiezen voor FysioEffect

Voor FysioEffect kiezen als jouw fysiotherapeut Rijswijk is een bewuste keuze. Het biedt je namelijk de volgende voordelen:

  • Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2 op Zorgkaart Nederland uit 46 beoordelingen.
  • Heb je pijn? Bij ons heb je een afspraak binnen 24 uur!
  • Wij focussen ons op blijvend pijnvrij bewegen en pakken je klacht bij de wortel aan.
  • Altijd een persoonlijk behandelplan dat is aangepast op jouw leefstijl en wensen.
  • Vestiging Rijswijk is gevestigd naast Station Rijswijk. We zijn dus goed bereikbaar voor elk vervoermiddel.
  • Een verwijzing van je huisarts is niet nodig om bij ons een afspraak te maken.

Fysiotherapie Rijswijk: De werkwijze van FysioEffect

Onze naam zegt het al: we gaan voor effect. Effect bereik je alleen als een behandeling langdurig helpt. We zijn niet tevreden als je van je pijn of klachten af bent, maar helpen je pijnvrij door te groeien. Zo voorkom je klachten in de toekomst en profiteer je blijvend van je bezoeken aan FysioEffect.

Een vaste behandel methode

Om je een effectieve behandeling aan te bieden, werken we altijd volgens een vaste behandelmethode:

  1. Kennismaking: vertel ons wie je bent, hoe je leeft en wat je klachten zijn. Vervolgens doen we een lichamelijk onderzoek.
  2. Plan op maat: op basis van onze kennismaking en het lichamelijk onderzoek maken we een behandelplan dat speciaal voor jou gemaakt is. We houden hierbij rekening met je wensen en je leefstijl. Daarna gaan we aan de slag!
  3. Blessurevrij doorgroeien: is je klacht verholpen? Mooi! Daar stoppen we niet. Ons doel is dat je ons niet meer nodig hebt. We helpen je daarom klachten te voorkomen en laten je zien welke manier van leven en bewegen daarbij past.
Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken.

Direct aan de beurt met fysio bij FysioEffect Rijswijk

Met pijn rondlopen is irritant. Bij FysioEffect zorgen we er daarom voor dat je zo snel mogelijk aan de beurt bent. Neem je contact op voor een afspraak, dan kun je binnen 24 uur bij ons terecht. Vaak hebben we zelfs dezelfde dag nog tijd voor je.

Direct geholpen bij jouw fysiotherapeut Rijswijk

Jouw klacht bij de kern aangepakt en zo snel mogelijk weer (pijn)vrij bewegen? Effectieve fysiotherapie in Rijswijk vind je bij FysioEffect.

C. Ceval

Mevrouw C. Ceval

"Duidelijke diagnose, goede behandelig en nog wel het belangrijkste: klachten waren snel verholpen. Bedankt fysio effect en fysiotherapeute Roos in het speciaal!"

FysioEffect scoort een 4.9 op basis van 104 Google reviews

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

Neem contact op