Fysiotherapie Den Haag

Je bent op zoek naar een fysiotherapeut in Den Haag. Een fysiotherapeut zoek je niet zomaar: je hebt klachten en wilt hier zo snel mogelijk van af. En natuurlijk wil je dat je klachten ook niet terugkomen.

Wie is FysioEffect

FysioEffect heeft moderne praktijken in Den Haag. Onze specialisten helpen je graag met fysiotherapie in Den Haag. Heb je:

 • rugpijn?
 • schouderklachten?
 • kniepijn?
 • nekproblemen?
 • heupklachten?
 • bekkenbodemproblemen?
 • een sportblessure?

Blijf dan niet rondlopen met je klachten! Bij ons kun je direct terecht.

Word je wakker met een zere schouder of heb je andere klachten? Bel ons en we helpen je direct. Loop je al langer rond met een knie die steeds weer opspeelt? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak in.

fysiotherapie-den-haag-fysioeffect

Onze locaties in Den Haag

Hollands Spoor Den Haag

Houtrust Den Haag

De Schoone Ley Den Haag

New Babylon Den Haag

Centrum Grote Markt Den Haag

Verheeskade Den Haag

Gevers Deynootweg Den Haag

Waarom kiezen voor FysioEffect als jouw fysio in Den Haag?

Hoe kies jij je fysio uit alle fysio’s in Den Haag? Misschien kies je op basis van reviews of op basis van een aanbeveling van een vriend.

We vertellen je graag wat voor onze klanten de redenen zijn om voor fysio Den Haag te kiezen voor FysioEffect.

 • We pakken de oorzaak van je pijn aan, niet enkel de symptomen;
 • Je kunt snel bij ons terecht. Neem contact met ons op en we plannen binnen 24 uur je eerste afspraak in!
 • Ook zonder verwijzing van de huisarts ben je welkom;
 • Onze praktijken in Den Haag zijn zeer goed bereikbaar. Je vindt ons pal naast (of eigenlijk op) station Den Haag Centraal. Direct naast station Den Haag Hollands Spoor hebben we ook een vestiging, en onze derde praktijk zit op 500 meter van Hollands Spoor.
 • We hebben zeer ruime openingstijden en zijn ook op zaterdag open.
 • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9!

FysioEffect, fysiotherapie Den Haag: Specialisten met oog voor jou

Voor fysiotherapie Den Haag ben je bij FysioEffect aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben stuk voor stuk hun specialisatie afgerond en zitten voor je klaar bij FysioEffect Den Haag. Je bent van harte welkom.

Ben je niet in staat naar de praktijk van FysioEffect te komen? Dan komt FysioEffect met fysiotherapie in Den Haag graag bij jou thuis. Fysiotherapie aan huis is bijvoorbeeld een uitkomst bij neurorevalidatie na een beroerte of CVA, of na een operatie voor een nieuwe knie of heup.

Weet je niet precies bij wat voor soort fysiotherapie je baat zou hebben? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar je klachten en naar wat we voor jou kunnen betekenen.

We bepalen samen met jou welke behandelmethode het best bij jou past. Je vindt bij ons verschillende specialismen onder één dak, waardoor we jouw klachten van verschillende kanten kunnen bekijken en samen tot een goede, duurzame oplossing kunnen komen.

We willen je graag zo kort mogelijk als klant

Bedrijven zien hun klanten graag zo lang mogelijk klant blijven. Bij fysiotherapie werkt het niet zo: als jij een blessure hebt, helpen we je daarvan af, zonder getreuzel.

Maar er is meer. We willen niet alleen dat je je weer vrij kunt bewegen, maar ook dat je dat kunt blijven doen. We willen je doorlopend in beweging hebben.

Daarom pakken we de oorzaak aan van je klacht. Bij een blessure kan dat bijvoorbeeld een zwakke rug zijn. Daar gaan we dan samen mee aan de slag: we zorgen ervoor dat je rug weer tegen een stootje kan en blijft kunnen.

Waar het op neerkomt, is dit: we doen niet aan ‘pappen en nathouden’ om jou zo lang mogelijk klant te houden bij ons. Wat we wel doen, is de oorzaak blijvend aanpakken, zodat je zelfredzaam wordt en je klachten niet terugkomen. We zijn er namelijk om je te helpen om van die klachten af te komen. Niet alleen voor nu, maar ook voor morgen en voor volgend jaar.

fysio-den-haag

Dit is hoe wij als fysiotherapeut Den Haag je helpen

Om je klachten effectief te bestrijden, hebben we een transparante methode ontwikkeld. Die methode bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Analyseren: wat is je probleem? We onderzoeken je grondig en stellen de diagnose.
 • Mobiliseren: hoe lossen we je probleem op? Samen met jou maken we een plan en we geven je een behandeling die bij jou past.
 • Stabiliseren: hoe verander je blijvend? Je krijgt duidelijke richtlijnen die je helpen je manier van bewegen, leven én denken in te zetten om van je klachten af te komen.
 • Specialiseren: hoe voorkomen we herhaling? Je krijgt van ons specifieke handvatten om ook in het vervolg op te blijven bewegen en sporten op een manier die bij jouw lichaam past.
Fysio-Effect-Team-Foto-1

Fysio Den Haag: centraal gelegen

Een fysiotherapeut moet gemakkelijk bereikbaar zijn. Bij FysioEffect zit dat wel goed. We hebben 3 centraal gelegen locaties in Den Haag:

 • Pal naast (meer op) station Den Haag Centraal in New Babylon;
 • Direct naast station Den Haag Hollands Spoor (30 seconden lopen!);
 • Op zo’n 500 meter van station Den Haag Hollands Spoor, aan de Verheeskade.

Kom in actie!

Wil je weer pijnvrij bewegen? We staat voor je klaar! Neem contact met ons op of maak direct online een afspraak voor fysiotherapie Den Haag of een van onze andere praktijken in: Scheveningen, Rijswijk of Leiden. Daarnaast kunnen wij op afspraak ook fysiotherapie aan huis verlenen.

AFSPRAAK MAKEN

Direct online geregeld.

Maak hieronder je keuze en boek direct je afspraak bij ons in.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

Neem contact op