Fysiotherapie rugklachten

Heb je lage rugpijn, rugpijn in je middenrug of nekklachten? FysioEffect is erin gespecialiseerd om jouw rugpijn effectief te behandelen. We helpen je snel en doelgericht en brengen je (weer) in beweging. Ook geven we je advies over de beste oefeningen en pakken zo je rugpijn bij de oorzaak aan.

Rugpijn: fysiotherapie helpt direct

Rugpijn is vervelend. Vaak beperkt het je in je dagelijks leven.

Fysiotherapie is een effectieve behandelmethode bij rugklachten. De fysiotherapeut kijkt naar het soort rugpijn dat je hebt, doet een lichamelijk onderzoek en stelt aan de hand daarvan vast wat de beste behandelmethode is voor jouw rugpijn. Meestal kunnen we je tijdens de intake al behandelen, zodat we direct voor pijnverlichting zorgen.

Het doel van fysiotherapie is niet alleen om je van je rugklachten af te helpen, maar ook om je te trainen om in de toekomst rugklachten te voorkomen.

Snel geholpen bij FysioEffect

Bij FysioEffect kun je direct een afspraak maken. Vaak kunnen we je dezelfde dag nog helpen. Word je wakker met rugpijn of is de pijn ineens in je rug geschoten? Neem direct contact met ons op!

111920 Fysio Effect Sfeer _5860

Onze vestigingen

Je vindt FysioEffect in Leiden, Den Haag, Scheveningen en Rijswijk. Kan je niet naar onze praktijk komen? Dan komen we ook graag voor fysiotherapie bij jou thuis.

C. Ceval

Mevrouw C. Ceval

"Duidelijke diagnose, goede behandelig en nog wel het belangrijkste: klachten waren snel verholpen. Bedankt fysio effect en fysiotherapeute Roos in het speciaal!"

FysioEffect scoort een 4.9 op basis van 104 Google reviews

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor advies of een afspraak.

  • Al onze praktijken zijn geopend (ook tijdens de lockdown). Op de locaties hanteren we de maatregelen van het RIVM, daarnaast is een mondkapje dragen in onze praktijken verplicht. Voor een afspraak kun je terecht in een van onze vestigingen of wij komen bij jou thuis. Ook voor een online consult kan je bij FysioEffect terecht. Maak hieronder direct een afspraak: