Zwart Wit Eenvoudig Citaat Instagram Post (11)

Introductie nieuwe stagiaires FysioEffect

Begin februari 2021 zijn er nieuwe stagiaires werkzaam bij FysioEffect.De stagiaires die begin februari starten zullen wij hierbij kort aan u introduceren! Na het jaren van begeleiden van stagiaires kunnen we stellen dat dit vaak de meest leerzame periode uit hun carriere is geweest.

Puck van Heiningen

Ze komt ons team versterken op de locatie de Grote Marktstraat in Den Haag bij fysiotherapeut Sharisa Lacrum. Puck is 19 jaar en studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool van Leiden. Naast haar studie is zij vaak te vinden op de tennisbaan. Puck geeft aan met plezier aankomend half jaar aan de slag te gaan bij ons!

Mitchell Hessing

Mitchell Hessing komt ons neurorevalidatie team versterken op de locatie Verheeskade 105 in Den Haag en ook aan huis bij cliënten. Hij wordt begeleid door fysiotherapeut en Neurospecialist Dylan. Mitchell is 23 jaar en studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Zijn hobby’s bestaan uit fitness en Taekwondo. Taekwondo is wat hij aanvankelijk altijd op hoog niveau beoefend en ook een aantal titels mee behaald heeft. Mitchell hoopt u persoonlijk te kunnen ontmoeten op onze locatie!

Sandra Wajrauch

Sandra Wajrauch komt ons team versterken op de Verheeskade en in Rijswijk. Zij zal begeleid worden door fysiotherapeut Stephanie. Sandra is 22 jaar en studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Binnen de fysiotherapie liggen haar interesses vooral bij nek- en schouderklachten. In haar vrije tijd is Sandra vooral bezig met fitness en basketballen.

Jeroen Bergmann

Jeroen Bergmann komt ons team versterken op de locatie Leiden en Zoetermeer. Hij wordt begeleid door fysiotherapeut Kimberly. Jeroen is 23 jaar en studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft verder een liefde voor sport/ fitness en gebruikt dit ook veelal tijdens zijn behandelingen. Met de juiste dosis humor en een goed achtergrondmuziekje gaat hij opzoek naar de oorzaak en geeft hij patiënten inzicht in de eigen klacht.

Onze nieuwe stagiaires kunnen niet wachten om alle cliënten zo goed mogelijk te helpen en nieuwe leer ervaringen op te doen. Wij wensen alle stagiaires succes, een leuke tijd en een mooie leer ervaring toe!